Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πόσο μπορείς να “φτιάξεις” ένα GT-R;


Η Αυστρία είναι μια χώρα που φημίζεται και είναι περήφανη για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και το πείραγμα των αυτοκινήτων. Η τελευταία απόπειρα για κάτι τέτοιο έρχεται από της εταιρία Konigseder, η οποία πήρε το τελειότερο αυτοκίνητο του κόσμου (από όλες τις απόψεις) και αποφάσισε ότι μπορεί να το βελτιώσει!

Η Konigseder λοιπόν πήρε ένα κανονικό Nissan GT-R και έβαλε ένα βελτιωμένο εγκέφαλο, ένα νέο φίλτρο αέρα, σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο, ένα νέο bodykit, αναρτήσεις της KW, ζάντες 21 ιντσών και το έβαψαν πορτοκαλί. Η Konigseder δεν ανέφερε για το… πόσα άλογα προσέθεσε το νέο χρώμα στη νέα GT-R αλλά σίγουρα δεν το έκανε πιο όμορφο.

Όλα αυτά έκαναν αυτή τη GT-R να αποδίδει 572 Ιαπωνικο-Αυστριακούς ίππους. Οι αυστριακοί ισχυρίζονται ότι η δικιά του έκδοση του GT-R μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 200 χλμ/ώρα στον απίστευτο χρόνο των 9.8 δευτερολέπτων, χρόνο δηλαδή όπου ένα απλό GTI χρειάζεται για να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ/ώρα. Καταπληκτικό επίτευγμα για ένα αυτοκίνητο δρόμου με τέσσερις θέσεις.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Αυστριακούς. Μετά το Mozart και τον Schwarzenegger μπορεί να είναι υπερήφανοι και για την Konigseder Nissan GT-R (αν εξαιρέσουμε το χρώμα).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου